0736-51 15 56

Referenser hemstädning i Malmö

Det är underbart att komma hem till ett välstädat hus! Att vi sen vet vem som kommer är mycket värdefullt och ger ett stort mervärde.”

Lotta

"For at mindske stress i travl hverdag, med en handicappet sambo, har vi rengöringshjälp hver anden uge. Anki er en stor hjälp, meget flexibel og er blevet som en medlem af familjen"

Pia

" Vi har under många år nyttjat oss av TillDinTjänst och har alltid varit mycket nöjda med utförandet. Vi har också alltid haft en bra kontakt med Anki och har kunnat ändra städdag eller städvecka så som vi önskat. Hon rekommenderas varmt."

Birthe o Ronny

“Anki har städat hos mig i cirka tio år. Hon är mycket pålitlig och brukar ringa mig om hon är sen, något som förvisso sker sällan men som uppskattas. Badrummet, köket och spisen är alltid tipptopp skick. Hon är också mycket social och vi två kan prata om det mesta. Anki är även redo att hjälpa till med lite udda saker, t.ex. byta lampor och frosta av frysen.”

Hans-Olof

"Härligt att få rent hemma med veckostädningen. Utförd av en person som är punktlig , flexibel, ärlig, glad och med sinne för service."

Kerstin