0736-51 15 56

Om TillDinTjänst

Mitt namn är Anki Cederholm och Till Din Tjänst är min enmansfirma och städföretag i Malmö som jag haft och drivit i 20 år. Jag har haft och har fortfarande kvar många nöjda städkunder i Malmö som använder mina tjänster. När du anlitar Till Din Tjänst har du alltid en garanti att det är mig och ingen annan som du släpper in i ditt hem. 


Jag ser varje kund som unik och skräddarsyr därför arbetet efter varje kunds önskemål. Av den anledningen gör jag alltid ett kostnadsfritt hembesök för att ta reda på just dina behov före själva uppdraget startar. Jag skulle också kalla mig oerhört flexibel. Förutom de vanliga städgöromålen kan jag t.ex. ställa upp med lite andra göromål som skall fixas enligt överenskommelse. 


Du är inte heller bunden att använda tjänsterna på veckobasis eller varannan vecka. Vi kan tillsammans välja den takt och intervall du önskar ha när jag ser till att ditt hem är rent, fräscht och inbjudande. Flexibilitet är naturligtvis bra för båda parter.

Kontakta mig

En personligare städtjänst

Det kan även vara värt att poängtera att jag inte är allergisk mot djur och kommer väl överens med djur av olika slag. Hund, katt och djur i bur är inga problem för mig. Jag uppskattar snarare deras sällskap och de i sin tur mitt. 


Så söker du städtjänst med lite mer personlig och till och med social prägel skulle jag föreslå att du kontaktar mig och så kommer vi tillsammans överens om hur jag kan förenkla ditt liv och förgylla ditt hem.

Det är underbart att komma hem till ett välstädat hus! Att vi sen vet vem som kommer är mycket värdefullt och ger ett stort mervärde.”

Lotta

Kontakta oss