0736-51 15 56

Hemstäd Malmö

En städfirma med personlig prägel

Städfirma med över 20 års erfarenhet av hemstädning och städhjälp. Vi skräddarsyr en lösning efter just dina behov.

Kontakta oss idag

Om mig och Till Din Tjänst

Till Din Tjänst är en enmansfirma och städföretag lokaliserat i Malmö. Jag erbjuder hemstädning av samtliga hemmets rum helt anpassade efter just dina önskemål. I tjänsten ingår de vanligaste önskemålen av städning som dammsugning av golv, tömning av sopor samt bäddning av sängar. Med detta sagt är flexibilitet mitt signum och jag anpassar hemstädningen helt efter just dina önskemål och rum. Om städningen avser till exempel ett badrum anpassar jag mig därefter, t.ex. gällande avtorkning av rör eller liknande. I fallet av att du har möbler som är extra känsliga tar jag självklart det i beaktning. I och med detta gör jag alltid ett kostnadsfritt besök för att bekanta mig med vad du vill ha hjälp med. Och som kund hos mig har du alltid min personliga garanti att det är endast jag som kommer in i ditt hem. Att du som kund känner dig trygg är något jag värderar mycket högt och därför är jag alltid idel öra gällande alla dina personliga önskemål och situation.

Kök med tygstolar på högre ben, stenbänkskiva, spotlights i taket

Städning av Kök

Läs mer
Vitt kalkat badrum med vitt badkar, vit WC, fönster med gardiner

Städning av Badrum

Läs mer
sovrum med trägolv, ljusa sängkkläder, fönster, skrivbord med en stol

Städning av Sovrum

Läs mer

Det är underbart att komma hem till ett välstädat hus! Att vi sen vet vem som kommer är mycket värdefullt och ger ett stort mervärde.”

Lotta

"For at mindske stress i travl hverdag, med en handicappet sambo, har vi rengöringshjälp hver anden uge. Anki er en stor hjälp, meget flexibel og er blevet som en medlem af familjen"

Pia

Ta kontakt för hemstädning i Malmö